Wat is Blu-ray?

Blu-ray bestaat uit exact dezelfde materialen als een cd of een dvd. Het grote verschil bevindt zich in de manier van branden. Een cd of dvd wordt beschreven met een rode laser. Een Blu-ray wordt beschreven met een ultraviolet laser. Deze straal is zeer fijn, hierdoor kan er meer data naast elkaar worden geschreven op hetzelfde oppervlak. Hierdoor kan 25-150GB worden neergeschreven.

Blu-ray wordt vooral gebruikt voor films. Dankzij de hoge opslagcapaciteit is de Blu-Ray perfect voor films in HD.

Wanneer u een grote back-up wilt maken en geen stapels dvd's wilt bijhouden, is de Blu-Ray natuurlijk ook een goede oplossing. 

 

Blu-ray Duplicatie:

Bij duplicatie worden uw bestanden van de master-schijf op kwalitatieve Blu-Ray's gebrand. Dit gebeurt met onze duplicatietorens waarin verschillende Blu-Ray-branders gemonteerd zijn.

Bij het branden van Blu-Ray's hebben we het voordeel dat we ze vlug kunnen aanleveren. Zo wordt de verwerkingstijd niet gerekt door lange leveringstijden.

Wij gebruiken enkel topmerken om uw data te dupliceren. Dit betekent dat het eindproduct evengoed zal zijn als de master-schijf. Zorg er dus voor dat de master-schijf (de originele Blu-Ray die gekopiĆ«erd zal worden) van een zo goed mogelijke kwaliteit is.

    

               

Hoe kunt U een goede master-schijf maken?

  • Zorg ervoor dat de Blu-Ray een merkproduct is. Wij helpen U graag bij deze keuze.
  • Denk eraan steeds een blanco Blu-Ray te gebruiken.
  • Brand uw Blu-Ray op de beste kwaliteit die uw software aanbied.
  • Maak liefst zelfs een reserve kopie, wanneer er dan iets mis gaat met de eerste heeft u nog steeds een reserve bij de hand.
  • Test uw Blu-Ray voordat u hem laat kopiĆ«ren.

    

 

Blu-Ray Replicatie:

Vanaf 500 stuks spreken we over replicatie. De Blu-Ray's worden door middel van een glasmaster geperst. Het grote voordeel hiervan is de lage kostprijs van uw Blu-Ray's.

Bij Glassmastering komt het erop neer dat er een soort stempel wordt gemaakt waarmee alle Blu-Ray's geperst zullen worden. Het maken van deze stempel vereist wat tijd en technologie, maar wanneer deze gemaakt is gaat het proces razendsnel en kwaliteitsvol vooruit.

 

 


Algemene verkoopsvoorwaarden    -    contact   -   TeamViewer - support 

PROMO - PAKETTEN

1: uw eerste baby-cdeetje met de eerste fotootjes met opdruk in een mooie cd-box. De eerste 10 GRATIS

BESTEL HIER

Hebt u nog vragen, prijsaanvragen of info nodig klik dan hier