DVD Duplicatie:

Bij duplicatie worden uw bestanden van de master-dvd op kwalitatieve dvd's gebrand. Dit gebeurt met onze duplicatietorens waarin verschillende dvd-branders gemonteerd zijn.

Bij het branden van dvd's hebben we het voordeel dat we ze vlug kunnen aanleveren. Zo wordt de verwerkingstijd niet gerekt door lange leveringstijden.

Wij gebruiken enkel topmerken van dvd's om uw data te dupliceren. Dit betekent dat het eindproduct evengoed zal zijn als de master-dvd. Zorg er dus voor dat de master-dvd (de originele dvd die gekopiĆ«erd zal worden) van een zo goed mogelijke kwaliteit is.

    

               

Hoe kunt U een goede master-dvd maken?

  • Zorg ervoor dat de dvd een merkproduct is. Wij helpen U graag bij deze keuze.
  • Denk eraan steeds een blanco dvd te gebruiken.
  • Brand uw dvd op de beste kwaliteit die uw software aanbied.
  • Maak liefst zelfs een reserve dvd, wanneer er dan iets mis gaat met de eerste heeft u nog steeds een reserve bij de hand.
  • Test uw dvd voordat u hem laat kopiĆ«ren.

    

DVD Replicatie:

Vanaf 500 stuks spreken we over replicatie. De dvd's worden door middel van een glasmaster geperst. Het grote voordeel hiervan is de lage kostprijs van uw dvd's.

Bij Glassmastering komt het erop neer dat er een soort stempel wordt gemaakt waarmee alle dvd's geperst zullen worden. Het maken van deze stempel vereist wat tijd en technologie, maar wanneer deze gemaakt is gaat het proces razendsnel en kwaliteitsvol vooruit.

 

 


Algemene verkoopsvoorwaarden    -    contact   -   TeamViewer - support 

PROMO - PAKETTEN

1: uw eerste baby-cdeetje met de eerste fotootjes met opdruk in een mooie cd-box. De eerste 10 GRATIS

BESTEL HIER

Hebt u nog vragen, prijsaanvragen of info nodig klik dan hier